پيام عاشورا
عاشورا، فرياد بلند مقاومت در برابر تحريف اسلام است . عاشورا، فريادي عليه بي تفاوتي و بي طرفي در جنگهاي حق و باطل سراسر تاريخ است . عاشورا، آواي اعتراض سيدالشهداء عليه السلام به نشستن ناصالحان بر کرسي حکومت امت اسلامي است .
عاشورا، بي تفاوتي حکومتها نسبت به سه مسئله مهم «حقيقت » ، «عدالت » و «فضيلت » را محکوم مي کند و حمايت دولتمردان از باطل و بيداد و فساد را بزرگترين منکرات اجتماعي مي داند، که امام شهيدان در برابر آن بپاخاسته و همه رنج را در مقابله با اين منکر بزرگ و بنيادي تحمل کرده است .
نهضت حسيني، حرکتي از سر سيري و جهانگردي و سفر تفريحي و تجاري و ورزشي و حتي سفري به قصد انجام حج و عمره و جهانگردي مذهبي و زيارتي نيست . سفر کربلاي سيدالشهدا عليه السلام هجرتي دفاعي، عبادي، زيارتي و تبليغي به منظور انجام وظيفه اي دشوار و بزرگ و جهاني و جهادي است . از مراسم عاشورايي که ما برگزار مي کنيم تا عاشوراي معرفت حسيني، فرهنگها فاصله است; گرچه شبيه عاشورا هم مغتنم است و براي بيدادگران وحشت انگيز .
از عبادت کربلايي تا عادت کربلايي تفاوت از زمين تا آسمان است; گرچه نفس حضور و زيارت سرور شهيدان شيرين و دلنشين و مسئوليت آفرين است .
از شور عاشورايي تا شعور و عرفان حسيني تفاوت از زمين تا آسمان است .
از امامي که برخي ترسيم مي کنيم که گريزان و هراسان و صامت و آرام است، تا امام قيام و جهاد و فرياد و عزت و اعتراض و وارث پيامبر و امين خدا، مسافتي از غرب تا شرق عالم است .
عاشورا، درسها، عبرتها و جلوه هايي دارد که همه ساله از زبان عالمان دين و مبلغان متعهد و فداکار و مداحان مخلص و شاعران کربلايي تکرار مي شود، اما امروز از عاشورا چه درسهايي را بايد فراگيريم و چه معارفي را بياموزيم