چند توصیه ی عمومی برای تغذیه در این ماه
09 مرداد 1390
1 – در زمان افطار از مصرف آب و مایعات سرد بپرهیزید و به جای آن ، چای یا کمی آب گرم میل کنید .
2 – خوردن چای شیرین کمرنگ ، شیر گرم ، فرنی و حلیم بدون روغن در آغاز افطار مناسب است .
3 – نان و پنیر و سبزی یا گردو افطاری مناسبی هستند .
4 – از آشامیدن آب فراوان در وسط غذا خوداری کنید .
5 – در فاصله ی افطاری تا سحر البته با فاصله با غذا ، آب بیاشامید .
6 – برای خوردن سحری کمی زودتر بیدار شوید تا آهسته و بدون استرس غذا بخورید و حتی اگر میل به خوردن غذا نداشتید ، چای ، آب یا شیر مصرف کنید .
7 – حتماً در افطار و به خصوص سحر میوه میل کنید .
8 – غذاهای مثل کله پاچه و سیراب و شیردان پرچرب هستند و اغلب موجب تشنگی شدید می شوند ، بهتر است از مصرف آنها بپرهیزید ولی در صورتی که مایلید آنها را مصرف نمایید در افطار و کم نمک میل کنید.