انتخابی کنیم که پشیمان نشویم
این خیلی خوب است که هر ایرانی ازادانه از کاندیدای مورد نظر خود حمایت کند و وی را مد نظر خود قرار دهد . اما لازم است کمی دقت کنیم ، صرفا از روی لج و لجبازی با دیگران انتخاب نکنیم ، بسیار افراد مومن و شایسته ای هستند که در کشورمان سمت مدیریتی دارند و شایسته تقدیرند. اما آیا می توانند رئیس جمهور خوبی هم باشند؟ …
از قدیم گفته اند سرنوشت هر قوم در دستان خودشان است. به کجا می رویم ؟ آقایانی که طرفداری از کاندیدای مورد نظر خود دارید ، تا بحال از خود سوال کردید برنامه نامزد مورد نظرم چیست؟ سابقه وی در امور اجرایی چیست؟ نظرات و عقایدش به چه سمتی است ؟ اما بر اساس چه سبقه و تجربه ای می خواهیم او رئیس جمهور ایران چند قومی مان باشد ، آیا صرف اینکه از نطق های کوتاهی که داشته و تعدادشان به تعداد انگشتان دست هم نمی رسد خوشحالیم ؟ آیا به نظرتان چنین شخصی می تواند تفرقه موجود در کشور را رفع کند ؟ آیا می تواند همدلی ایجاد کند ؟ آیا در اداره کشور توانا است ؟ تدبیر چطور ؟ .
پیدا کردن رئیس جمهور اصلح کار سختی نیست . ببینید شرایط اصلی کاندیدا های ریاست جمهوری چیست . غیر از ایرانی بودن و شرایط تحصیلی که تقریبا همه نامزدها دارند می رسیم به
۱- رجل مذهبی و سیاسی : رجل یعنی اینکه به زبان خودمان اینکاره باشد یعنی اینکه در طول سالهای زندگی خود پله های مدیریتی را طی کرده باشد و با کارنامه ای موفق در اذهان مردم و ارکان نظارتی مطرح باشد و در همه سطوح قوای کشور نقش پر رنگ داشته باشد و چیزهای دیگری که خودتان باید بهتر بدانید .
۲- مدیر و مدبر : مدیر را خودتان می دانید یعنی چه ، حالا در سطح رئیس جمهور یعنی مدیری که مدیریتش در دوران گذشته زبانزد باشد . اما تدبیر خیلی معنایش مفهومی تر می شود یعنی اینکه پایان کاری را اندیشیدن و به معنای دیگر روحیه مشورت کردن. و حتی به معنای دیگر پشت مطلبی را دیدن و در کل دور اندیشی کردن
۳-دارای حسن سابقه و امانت و تقوی (واضح و صریح است )
۴- مومن و معتقد به مبانی مذهبی و جمهوری اسلامی .
کاندیدای مورد نظر شما کدام یک از موارد فوق را داراست . اگر در انتخابات شورا ها اشتباه کنیم هرچند آنجا هم لطمه می خوریم ولی در انتخابات ریاست جمهوری اشتباهمان به سختی جبران خواهد شد . این خیلی خوب است که هر ایرانی ازادانه از کاندیدای مورد نظر خود حمایت کند و وی را مد نظر خود قرار دهد . اما لازم است کمی دقت کنیم ، صرفا از روی لج و لجبازی با دیگران انتخاب نکنیم ، بسیار افراد مومن و شایسته ای هستند که در کشورمان دارند مدیریت می کنند و شایسته تقدیر اند اما آیا می توانند رئیس جمهور خوبی هم باشند . یادتان هست زمان انتخاب رئیس جمهور قبل را از همان موقع صحبت از استفاده نکردن از دانش دیگران بود . از همان موقع صحبت از سابقه ی مدیرتی قوی و تدبیر لازم بود . ان زمان گذشت و خوب یا بد سپری شد اما آیا امروز نباید درس بگیریم در انتخابمان . شخصا در انتخابات مختلفی شرکت کرده ام و به طیف های مختلف سیاسی هم رای داده ام . برای برخی حتی تبلیغ هم کرده ام . اما امروز شرایط حساس تر شده انتخاب امروزمان بسیار در اینده کشورمان تاثیر گذار است . سیاست خارجی وی ، سیاستهای اقتصادی ، سیاستهای فرهنگی و اجتماعی او خیلی می تواند در آینده کشورمان موثر باشد.
پس بطور کلی بگردیم کسی را پیدا کنیم که در همه مواردی که قانون تعیین کرده و مختصر به ان اشاره کردیم دارای بیشترین امتیاز باشد و او را انتخاب کنیم و دیگرانی هم که در انتخاب رئیس جمهور نیاز به راهنمایی دارند بدون جانبداری و غرض ورزی یاریشان کنیم تا آنها هم در انتخابشان دچار پشیمانی نشوند.